• Lorem ipsum

Luxe Nederlandse vlag

21 Mar 2023

Wanneer je de Nederlandse vlag hijst, wil je natuurlijk dat deze tegen een stootje kan. Niemand zit te wachten op een vlag die er na een aantal keer hijsen uit ziet alsof hij er al jaren hangt en daardoor compleet verweerd is. Wanneer je een vlag van kwaliteit hijst, zie je niet of een vlag voor de eerste keer gehesen is, of al jaren in het straatbeeld pronkt. Genoeg reden dus om te kiezen voor een Nederlandse vlag? En wat maakt deze vlag zo luxe? Daar gaan we in dit blogartikel van 1001vlaggen.com verder op in.

Luxe Nederlandse vlag kopen

Maar wanneer noemen we een Nederlandse vlag een luxe Nederlandse vlag? Een Nederlandse vlag is luxe wanneer deze van hoogwaardige kwaliteit is. Oftewel, wanneer het doek waarvan de vlag gemaakt is, van hoge kwaliteit is. De vlaggen die je terugvindt in de webshop zijn stuk voor stuk gemaakt van een hoogkwaliteit doek, van 165 grams spunpolyester om precies te zijn. Dit wordt ook wel scheepsvlaggendoek genoemd en staat bekend als een materiaal van hoogwaardige kwaliteit.

Het wordt immers niet voor niets het sterkste vlaggendoek genoemd. Dit materiaal is licht van gewicht, is kleurecht en neemt geen vocht op. Dit zorgt ervoor dat de Nederlandse vlag een lange levensduur heeft. Bovendien is de vlag uitgerust met een kopband en lus, wat het bevestigen aan een vlaggenstok heel gemakkelijk maakt.

Luxe Nederlandse vlag met stok

Zonder vlaggenstok of een vlaggenmast wordt het hijsen van de vlag lastig. Wij verkopen niet alleen luxe Nederlandse vlaggen, maar ook luxe bijpassende vlaggenstokken en masten, bijvoorbeeld houten vlaggenstokken. Zo verkopen we onder andere houten vlaggenstokken, dit zijn de meest traditionele vlaggenstokken. Deze vlaggenstokken beschikken over een oranje knop op de kop die een luxe uitstraling heeft, en is geheel voorzien van een sterke kunststof coating. Dankzij de kunststof coating heeft de vlaggenstok een lange levensduur en is hij duurzaam. Naast vlaggenstokken van hout, verkopen we ook vlaggenstokken van aluminium. Kies je voor een luxe Nederlandse vlag met een formaat van 150 x 225? In dat geval voldoet een vlaggenstok niet meer, maar heb je een vlaggenmast nodig.

Bijpassende luxe vlaggenmast

Wanneer je kiest voor een luxe vlaggenmast van 150 x 225 of groter, voldoet een vlaggenstok niet meer. In dat geval heb je toch echt een vlaggenmast nodig. Wij verkopen een vlaggenmast van polyester, aluminium of vlaggenmast van hout en kan uitgebreid worden met allerlei soorten accessoires en verlichting. Denk hierbij aan een bijpassende vaste of roterende sierknop, een hijsbare banierhouder of een losse uithouder voor een baniersysteem. Uiteraard behoort ook het toevoegen van een Nederlandse wimpel tot de mogelijkheden. Het resultaat? Een luxe Nederlandse vlag aan een luxe vlaggenstok of vlaggenmast.

Meer weten?

Wil je meer weten over de aanschaf of het hijsen van een luxe Nederlandse vlag bij 1001vlaggen.com? Of wil je weten wanneer je deze precies mag hijsen? Neem dan gerust een kijkje tussen de andere blogs die we geschreven hebben, of neem contact op voor deskundig advies. We helpen je graag verder.