• Lorem ipsum

Aluminium vlaggenstok voor gevelvlag

Aluminium vlaggenstok * Gevelstok van aluminium, wit gecoat. * Lengtes: 125, 150, 200 en 250, 300 en 400 cm, diameter Ø 30 mm. * Lichtgewicht aluminium. * Kan geleverd zonder knop of met 9 verschillende kleuren knop. * Vlaggenstokhouder in aluminiu

€18,97
(€22,95 Incl. btw)
op voorraad
Aluminium vlaggenstok

* Gevelstok van aluminium, wit gecoat.
* Lengtes: 125, 150, 200 en 250, 300 en 400 cm, diameter Ø 30 mm.
* Lichtgewicht aluminium.
* Kan geleverd zonder knop of met 9 verschillende kleuren knop.
* Vlaggenstokhouder in aluminiu Lees meer
Aluminium vlaggenstok
€18,97
(€22,95 Incl. btw)
Aluminium vlaggenstok voor gevelvlag

Aluminium vlaggenstok voor gevelvlag

Een aluminium vlaggenstok gezocht om bijvoorbeeld een gevelvlag aan uw gevel te hangen? Bij 1001vlaggen vindt u een stevige vlaggenstok om iets aan op te hangen. Deze vlaggenstok is van aluminium wat ervoor zorgt dat de stok erg licht is. De vlaggenstok heeft een witte coating en is in twee uitvoeringen leverbaar: aluminium en kunststof.

De kenmerken van onze aluminium vlaggenstok

De vlaggenstok aluminium van 2 meter is wit gepoedercoat en is zeer licht, waardoor deze eenvoudig in gebruik is. Verder heeft de vlaggenstok de volgende kenmerken:

  • Gevelstok van aluminium, wit gecoat.
  • Lengtes: 125, 150, 200 en 250, 300 en 400 cm, diameter Ø 30 mm.
  • Lichtgewicht aluminium.
  • Vlaggenstokhouder in aluminium en kunststof uitvoering leverbaar.
  • Kan geleverd zonder knop of met 9 verschillende kleuren knop.

Bestel uw aluminium vlaggenstok in de webshop van 1001vlaggen, we zorgen ervoor dat u de gevelstok snel in huis heeft!

Waar kan ik deze vlaggenstok voor gebruiken?

Met een aluminium vlaggenstok kunt u een vlag ophangen op bijvoorbeeld een gevel of op een boot. Een vlaggenstok is een hulpmiddel om de vlag op te hangen en zorgt ervoor dat de vlag goed zichtbaar is en niet op de grond hangt.

Naast het ophangen van een vlag, kunt u de aluminium vlaggenstok ook gebruiken als basis voor het bevestigen van andere objecten, zoals een windwijzer of een verlichtingssysteem. Bijvoorbeeld als u 's avonds de vlag wilt laten wapperen, kan u er een verlichtingssysteem aan bevestigen om de vlag goed zichtbaar te maken. Daarnaast kan een aluminium vlaggenstok gebruikt worden als onderdeel van een ceremonie of bijvoorbeeld bij het uitzwaaien van een boot. In dat geval wordt de vlaggenstok meestal versierd met bijvoorbeeld linten of bloemen om het geheel feestelijk te maken.

Waarom kiezen voor aluminium?

Een vlaggenstok van aluminium heeft een aantal voordelen ten opzichte van vlaggenstokken van andere materialen, zoals hout of kunststof. Aluminium is een lichtgewicht materiaal, waardoor de vlaggenstok gemakkelijk te hanteren is. Hierdoor is het bijvoorbeeld eenvoudiger om de vlaggenstok te plaatsen en te verwijderen. Ondanks het lichte gewicht is aluminium ook sterk en duurzaam, waardoor de vlaggenstok lang meegaat en bestand is tegen weersinvloeden zoals regen en wind. Hierdoor hoeft u niet snel een nieuwe vlaggenstok aan te schaffen.

Aluminium is van nature roestvrij, waardoor de vlaggenstok niet zal roesten, zelfs niet bij blootstelling aan vochtige omstandigheden. Dit maakt het ook een geschikt materiaal voor het gebruik op boten of aan de kust. Aluminium vlaggenstokken zijn daarnaast gemakkelijk te onderhouden. U kunt de vlaggenstok simpelweg afnemen met een vochtige doek om deze schoon te maken.

Vlaggenstok aluminium 2 meter bestelt u gemakkelijk online

Een aluminium vlaggenstok bestelt u voordelig en snel bij 1001vlaggen. Naast deze vlaggenstok aluminium van 2 meter verkopen we ook andere artikelen, zoals een vlaggenmast van hout, Nederlandse wimpels, vlaggenstok van hout en andere vlaggenstokken. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan contact op via [email protected].