• Lorem ipsum

Fairybell van 2 meter

Geen producten gevonden...
Fairybell van 2 meter

Fairybell van 2 meter

Fairybell van 2 meter hoog kopen? De Fairybell is een vlaggenmast kerstboom die vandaag de dag in steeds meer tuinen, openbare ruimtes en bedrijfspanden te vinden is. Vaak staat er een grotere variant met bijvoorbeeld een hoogte van 8 of maar liefst 12 meter, maar we begrijpend dat niet iedereen over zo veel ruimte beschikt om een grote vlaggenmast kerstboom te plaatsen. Bovendien heb je voor het plaatsen van zo’n grote Fairybell helaas toch echt een vlaggenmast nodig.

Daarom heeft Fairybell ook een vlaggenmast kerstboom met een deelbare mast ontwikkeld, zodat ook zij die geen vlaggenmast hebben de tuin of het bedrijfsterrein kunnen omtoveren tot een winters sprookje. Bestel de kerstverlichting in de webshop van 1001vlaggen, vervolgens wordt de kerstverlichting zo snel mogelijk verzonden.

Fairybell van 2 meter met deelbare mast

Deze Fairybell van 2 meter hoog beschikt over een deelbare mast. Die deelbare mast is ideaal voor mensen die wel graag een Fairybell zouden plaatsen, maar dat niet kunnen omdat ze niet over een vlaggenmast beschikken. Wanneer je een Fairybell met een deelbare mast aanschaft, heb je de vrijheid om de kerstboom neer te zetten waar je maar wilt. Je bent immers niet afhankelijk van waar de vlaggenmast staat. Als je wilt, kun je hem het ene jaar in de voortuin zetten, en het andere jaar in de achtertuin. Het is maar net wat je mooi vindt. Nadat de kerstperiode weer voorbij is en de kerstversiering weer naar zolder verdwijnt, berg je hem weer op in de originele doos.

De voordelen van een Fairybell met deelbare mast:

  • Meer vrijheid over het plaatsen van de Fairybell
  • Gemakkelijk en snel te monteren en demonteren
  • Ook zeer geschikt voor een kleinere tuin
  • In Nederland geproduceerd
  • Hoge kwaliteit en zeer duurzaam
  • Standaard 3 jaar garantie

Kerstverlichting met 300 LED lampjes

De 300 LED lampjes zorgen voor een magische sfeer. Ze zijn warm wit van kleur en zorgen dankzij de gelijkmatig verdeelde licht guirlandes voor een strak, maar toch feestelijk en winters aanzicht. Het is een echte eyecatcher die zonder twijfel veel aandacht trekt vanaf het moment dat het donkerder wordt en de avond valt. Doordat de LED lampjes energiezuinig zijn en de Fairybell werkt op een 31 Volt transformator, is een Fairybell van 2 meter ook zeer geschikt voor gebruik als LED kerstverlichting in de horeca of een bedrijfspand.

Geleverd met accessoires

De Fairybell van 2 meter wordt standaard geleverd met de accessoires die het opzetten van de kerstboom gemakkelijk maken. Hij wordt geleverd met een deelbare mast, een aansluitkabel van 5 2 meter lang en met 5 grondpennen waarmee je hem vastzet. Maar ook de 31 volt transformator ontbreekt niet. Indien gewenst kun je een langer verlengsnoer of een tijdschakelaar bij de LED kerstverlichting bestellen. Dankzij het aansluiten van een tijdschakelaar is het niet meer nodig om de LED kerstverlichting aan- en uit te zetten. Wel zo gemakkelijk!

Bestel een Fairybell van 2 meter bij 1001vlaggen

Is het tijd om de tuin of het terrein om te toveren tot een winters en feestelijk geheel, met een sprookjesachtige uitstraling? Bestel dan een Fairybell kerstboom in de webshop van 1001vlaggen. Vervolgens wordt hij zo snel mogelijk verzonden, waardoor je hem al snel kunt opzetten. Het opzetten van de kerstboom neemt slechts enkele seconden in beslag en is zonder het gebruik van een ladder of gereedschap uit te voeren.

Heb je een vraag over deze Fairybell, over de benodigde accessoires of over een van de andere producten uit ons assortiment? Neem gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected]

. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact op met een antwoord op je vraag.