• Lorem ipsum

Fairybell van 4 meter kopen

Fairybell van 4 meter kopen? In het assortiment van 1001vlaggen vind je 3 varianten van een Fairybell kerstboom met een deelbare mast. Doordat de Fairbell over een deelbare mast beschikt, kunnen ook mensen die niet over een vlaggenmast

Geen producten gevonden...
Fairybell van 4 meter kopen

Wanneer de avonden donkerder worden en de kerstdagen rood omcirkeld in de agenda staan, is het tijd voor het versieren van het bedrijfspand of de woning. Een kerstlampje hier, een kerstbal en deurverlichting daar. Maar heb je er wel eens aan gedacht om een kerstboom op te zetten die binnen een kwartier staat en jarenlang plezier biedt? Maak kennis met de Fairybell, in dit geval de variant van 4 meter hoog. Dit is een kerstboom waarmee je de tuin, het bedrijf of de openbare ruimte in korte tijd in een magische kerstsfeer brengt.

Waarom een Fairybell van 4 meter aanschaffen?

  • Je bent dankzij deze LED kerstverlichting niet meer afhankelijk van een boom of ander groen
  • Snelle opbouw en afbouw in slechts 15 minuten, zonder gebruik van gereedschap
  • Duurzaam product voor vele seizoenen plezier
  • Laag energieverbruik
  • Bestand tegen alle weersinvloeden
  • Standaard 3 jaar garantie

Gemakkelijk op te zetten

Wanneer je een echte of een kunst kerstboom opzet, ben je hier wel even zoet mee. Je moet hem nog optuigen met allerlei soorten kerstballen en kerstverlichting totdat je compleet tevreden bent. Als je kiest voor een Fairybell van 4 meter hoog, is het opzetten van de kerstboom een fluitje van een cent. Je hebt geen gereedschap nodig en hebt de klus al in maximaal 15 minuten geklaard. Je zet de Fairybell heel eenvoudig vast met gebruik van een grondpin en steekt de stekker in het stopcontact.

Je sluit de lichtstrengen van de vlaggenmast kerstboom van 4 meter aan op een speciale 24 of 31 volt transformator die weersbestendig is en eventueel aangesloten kan worden aan een tijdschakelaar. Daarna werkt hij meteen en kun je genieten van de feestsfeer die de kerstverlichting met zich meebrengt. Is de kerstperiode voorbij? Dan slaan je de Fairybell gemakkelijk op in de originele doos, zodat je hem volgend jaar en de jaren die volgen weer kunt opzetten. Ieder jaar een nieuwe kerstboom aanschaffen is vanaf nu verleden tijd.

Verschillende soorten licht

Er zijn Fairybells van 4 meter hoog verkrijgbaar met verschillende soorten LED lampjes. Hierbij kan men denken aan een Fairybell van 400 cm met 640 led lampjes die warm wit licht afgeven, maar ook aan een variant met 640 lampjes die beschikt over warm witte twinkel lichtjes. Doordat 5% van de lampjes uit en aan gaat, heeft deze kerstverlichting een prachtig twinkel effect. Vooral van een afstand geeft dit effect de tuin of de openbare omgeving een magisch effect.

Maar ook de multicolour variant is een hele goede keuze, doordat deze bijna niet te zien zijn in het straatbeeld. De rode, gele, blauwe en groene kerstlampjes zorgen ervoor dat de boom tijdens de donkere wintermaanden extra opvalt. Dankzij het unieke systeem en de goede verdeling van Fairybell, is het effect van alle kanten even adembenemend.

Bestel een Fairybell van 4 meter in de webshop

Bekijk de producten uit de webshop, je hebt de keuze uit een aantal varianten. Doe de Fairybell van 4 meter hoog naar wens in de winkelmand en bestel een Fairybell in de webshop. Vervolgens wordt je bestelling zo snel mogelijk geleverd. Wanneer je op werkdagen voor 15:00 een bestelling plaatst, wordt je bestelling volgens de vermelde levertijden bezorgd. In andere gevallen is je bestelling een werkdag langer onderweg.

Heb je een vraag over de aanschaf van een Fairybell of heb je deskundig advies nodig bij de aanschaf van de vlaggenmast verlichting? Neem gerust contact op voor meer informatie door een e-mail te sturen naar [email protected]. We voorzien je graag van gratis deskundig advies.