• Lorem ipsum

Aluminium vlaggenmast

Vlaggenmast aluminium conisch * Conisch vlaggenmast, taps toelopend van onderkant naar de top. * Vlaggenmast gemaakt van aluminium, duurzaam en hoge kwaliteit aluminium legering. * Standaard geleverd met nastelbaar kantelanker, ook leverbaar met gron

Aluminium vlaggenmast

Vlaggenmast aluminium conisch

* Conisch vlaggenmast, taps toelopend van onderkant naar de top.
* Vlaggenmast gemaakt van aluminium, duurzaam en hoge kwaliteit aluminium legering.
* Standaard geleverd met nastelbaar kantelanker, ook leverbaar met grondbuis of muurbeugels of zonder bevestigingsmiddel.
* Standaard geleverd als blank geanodiseerd of als witte mast RAL9010 maar ook leverbaar in andere kleuren (tegen meerprijs).
* Keuze uit kikker met vlaggenlijn aan de buitenkant, anti-diefstal systeem of lier, beide met de vlaggenlijn binnen in de mast.
* Ook leverbaar met banierhouder, klik hier om de mogelijkheden te bekijken.
* Keuze uit 6 sierknoppen op de top van de mast.
* in deze uitvoering geschikt voor rechtformaat of hoogformaatvlaggen (Klik hier om de mogelijkheden voor vlaggen met uw eigen ontwerp te bekijken).
* Hoge kwaliteit met 15 jaar garantie.
* Zorgt voor een mooie uitstralingen voor uw woning, bedrijfspand of terrein.

De aluminium vlaggenmasten van 1001vlaggen zijn duurzaam en geven uw bedrijfspand, woning of evenemententerrein een elegante uitstraling. De aluminium vlaggenmasten van 1001vlaggen zijn conisch dus de mast loopt van onder naar boven taps toe waardoor heeft deze vlaggenmast een elegante uitstraling heeft.

De aluminium mast verschilt van de polyester mast met name in het ontbreken van naad op de vlaggenmast, de naad is kenmerkend voor de polyester mast. Daarnaast is een aluminium mast milieuvriendelijker omdat de aluminium meerdere keren omgesmolten kan worden zonder dat de kwaliteit van het metaal aan kwaliteit inboet.

Klein nadeel van aluminium masten t.o.v. polyester masten is dat kleine beschadigingen zoals krassen op aluminium masten zichtbaarder zijn.