• Lorem ipsum

Hoogformaat vlag zonder tunnel bedrukt met eigen logo/ontwerp

Hoogformaat vlag ZONDER open tunnel en eigen bedrukking t.b.v. een vlaggenmast zonder banierhouder (met vlaggenlijn) * Baniervlaggen ZONDER open tunnel. * Bedrukt worden met een logo of ontwerp.

€38,02
(€46,00 Incl. btw)
op voorraad
Hoogformaat vlag ZONDER open tunnel en eigen bedrukking t.b.v. een vlaggenmast zonder banierhouder (met vlaggenlijn)

* Baniervlaggen ZONDER open tunnel t.b.v. vlaggenmast met vlaggenlijn
* Bedrukt worden met een logo of ontwerp.
* Standaard bedrukt o Lees meer
Hoogformaat vlag met eigen logo/ontwerp
€38,02
(€46,00 Incl. btw)
Hoogformaat vlag zonder tunnel bedrukt met eigen logo/ontwerp

Hoogformaat vlag ZONDER open tunnel en eigen bedrukking t.b.v. een vlaggenmast zonder banierhouder (met vlaggenlijn)

* Baniervlaggen ZONDER open tunnel t.b.v. vlaggenmast met vlaggenlijn.
* Bedrukt worden met een logo of ontwerp.
* Standaard bedrukt op glanspolyester doek.
* Diverse maten mogelijk, staat uw maat er niet bij, klik hier om naar de mogelijkheden te vragen.
* Afwerking met clips en stevige band aan één zijde van de vlag.
* Hoogformaat vlag is heel geschikt als bedrijfs- of evenementenvlag.
* Levertijd al vanaf 3 dagen.
* Wij kunnen ook een ontwerp voor u maken, klik hier om contact met ons op te nemen.

De hoogformaat vlag is een ideale manier om uw bedrijf of evenement onder de aandacht te brengen.

Hoogformaat vlag ZONDER open tunnel bedrukt met eigen logo/ontwerp

De hoogformaat vlag is een vlag voor een vlaggenmast met vlaggenlijn en dus ZONDER banierhouder. De hoogformaatvlag kan als vervanging van een gewone mastvlag gebruikt worden zonder de noodzaak van een banierhouder waardoor er zonder enig werk er ook gewone in dezelfde mast gehangen kunnen worden.

Eisen t.b.v. de bestanden van het ontwerp

De bestanden van het ontwerp dienen als eps- of pdf-bestand en als vector (lijn) bestand aangeleverd te worden.

Voor de aanleverspecificaties van de bestanden kijk hier.

Wat is een hoogformaat vlag?

De hoogformaat vlag is een vlag die verticaal aan de mast hangt en is door zijn hoogte/breedte verhouding soms meer geschikt als reclame uiting dan de gewone mastvlag.

Voor de hoogformaat vlag wordt in principe standaard glanspolyester vlaggendoek gebruikt, dit is voor deze toepassing het meest gebruikte soort doek. De vlaggen worden aan de zijkant van de vlag afgewerkt met haken/clips en stevige kopband waardoor u de vlag hoog in de top van de mast kunt hijsen. De mastvlag is één van de meest gebruikte vlag, zowel qua maat als vorm. De meeste landenvlaggen zijn als standaard mastvlag uitgevoerd en mastvlaggen worden veel gebruikt als bedrijfs- en evenementenvlag.

Wij kunnen de bedrijfsvlaggen snel leveren, normaal gesproken kunnen wij de vlaggen bedrukt met uw eigen logo of ontwerp al in 3 werkdagen leveren.

Nog geen ontwerp? Wij kunnen op basis van uw ideeën of logo een ontwerp voor uw vlag maken: klik hier om hiervoor contact met ons op te nemen.

Hoogformaat vlag met eigen bedrukking?

Een hoogformaat vlag met eigen logo of ontwerp laten drukken is een ideale manier om uw bedrijf of evenement te stimuleren. Naast het feit dat u uw eigen ontworpen hoogformaat vlag bij uw bedrijf kunt hangen, kunt u de baniervlag ook gebruiken tijdens presentaties, beurzen, evenementen en veel andere activiteiten. De baniervlag kan een mooie aanvulling zijn op bijvoorbeeld uw beursstand. Voor speciale gelegenheden kunt u een speciale hoogformaat vlag laten drukken om bijvoorbeeld een heugelijk feit of jubileum onder de aandacht te brengen. De hoogformaat vlag is derhalve een mooie uiting om uw boodschap onder de aandacht van het publiek te krijgen wat kan resulteren in meer aandacht van de aanwezigen.

Hoogformaat vlaggen van zeer hoge kwaliteit

Voor de productie van de hoogformaat vlaggen maakt de 1001vlaggen gebruik van glanspolyester vlaggendoek van zeer hoge kwaliteit wat resulteert in een hoogwaardige baniervlag. De zijkant van de vlag afgewerkt met haken/clips en stevige kopband voor een lange levensduur. De bedrukking op de vlag wordt d.m.v. digitale druk of zeefdruk op de vlag gedrukt, de manier hangt met name af van het aantal vlaggen. Zeefdruk wordt gebruikt bij grotere aantallen.

Landenvlag als hoogformaat vlag?

Vaak kan een landenvlag ook als hoogformaat vlag gedrukt worden, vaak veranderen de verhoudingen van de landenvlag wel. Neem contact met ons op om naar de mogelijkheden te vragen. Let wel op dat een landen hoogformaat vlag er qua verhouding heel anders uit kan zien dan een normale landenvlag.