• Lorem ipsum

Mastvlag bedrukt met eigen logo/ontwerp

Vlag t.b.v. vlaggenmast met eigen bedrukking. * Rechtformaat vlaggen die bedrukt worden met een logo of ontwerp. * Standaard gemaakt in de verhouding 2:3. * Andere maatverhouding altijd mogelijk op aanvraag.

€32,23
(€39,00 Incl. btw)
op voorraad
Vlag t.b.v. vlaggenmast met eigen bedrukking.

* Rechtformaat vlaggen die bedrukt worden met een logo of ontwerp.
* Standaard gemaakt in de verhouding 2:3.
* Andere maatverhouding altijd mogelijk op aanvraag, klik hier om contact met ons op te nemen. Lees meer
Mastvlag met eigen logo/ontwerp
€32,23
(€39,00 Incl. btw)
Mastvlag bedrukt met eigen logo/ontwerp

Vlag t.b.v. vlaggenmast met eigen bedrukking.

* Rechtformaat vlaggen die bedrukt worden met een logo of ontwerp.
* Standaard gemaakt in de verhouding 2:3.
* Andere maatverhouding altijd mogelijk op aanvraag, klik hier om naar de mogelijkheden te vragen.
* Standaard bedrukt op glanspolyester doek.
* Afwerking met met clips en stevige band aan één zijde van de vlag zodat deze in top gehesen kan worden.
* Mastvlag is heel geschikt als bedrijfs- of evenementenvlag.
* Levertijd al vanaf 3 dagen.
* Wij kunnen ook een ontwerp voor u maken.

De mastvlag is een ideale manier om uw bedrijf of evenement onder de aandacht te brengen.

Mastvlag bedrukt met eigen logo/ontwerp

Een mastvlag is standaard een rechtformaat vlag die bedrukt wordt met uw eigen logo of ontwerp. Deze standaard verhouding van een mastvlag is 2:3 (bijv. 100 x 150 cm of 200 x 300 cm hoogte x breedte). Natuurlijk is een andere verhouding of maat ook geen enkel probleem en kunnen wij op aanvraag voor u verzorgen.

Voor de mastvlag wordt in principe standaard glanspolyester vlaggendoek gebruikt, dit is voor deze toepassing het meest gebruikte soort doek. De vlaggen worden aan de zijkant van de vlag afgewerkt met haken/clips en stevige kopband waardoor u de vlag hoog in de top van de mast kunt hijsen. De mastvlag is één van de meest gebruikte vlag, zowel qua maat als vorm. De meeste landenvlaggen zijn als standaard mastvlag uitgevoerd en mastvlaggen worden veel gebruikt als bedrijfs- en evenementenvlag.

Wij kunnen de bedrijfsvlaggen snel leveren, normaal gesproken kunnen wij de vlaggen bedrukt met uw eigen logo of ontwerp al in 3 werkdagen leveren.

Nog geen ontwerp? Wij kunnen op basis van uw ideeën of logo een ontwerp voor uw vlag maken: klik hier om hiervoor contact met ons op te nemen.

Eisen t.b.v. de bestanden van het ontwerp

De bestanden van het ontwerp dienen als eps- of pdf-bestand en als vector (lijn) bestand aangeleverd te worden.

Voor de aanleverspecificaties van de bestanden kijk hier.

Eigen bedrijfsvlag

De mastvlag wordt veel gebruikt als bedrijfsvlag, dit wil zeggen als vlag bedrukt met het logo of de naam van een bedrijf. Deze vlaggen ziet u veel hangen aan de vlaggenmasten bij een bedrijfspand of kantoor als reclame en visuele uiting van het bedrijf. Daarnaast kunnen deze vlaggen natuurlijk voor nog meer activiteiten of evenementen gebruikt worden, hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld festivals, congressen, vakbeurzen etc., waardoor uw aanwezigheid of ondersteuning d.m.v. de vlag met uw bedrijfslogo duidelijk onder de aandacht wordt gebracht.

1001vlaggen is zeer ervaren in het bedrukken van vlaggen en mag zich door de aanwezige kennis als expert op dit vlak betitelen.

Stuur uw logo of ontwerp eventueel inclusief kleurnummers zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er een mooie vlag voor u gemaakt wordt. Extra tekst bij uw logo is ook geen enkele probleem bijvoorbeeld voor een speciaal evenement, jubileum of andere speciale gelegenheden. Al met al is de mastvlag zeer geschikt als promotie uiting voor uw bedrijf of evenement, hier kan ook gedacht worden aan een promotieactie buiten uw bedrijf zoals op een markt, beurs, of in een winkelcentrum dus een ideale wijze om meer bekendheid te geven aan uw bedrijf of merknaam.

Vlag door ons laten ontwerpen

Nog geen ontwerp voor uw mastvlag, geen enkel probleem. Wij kunnen op basis van uw bedrijfslogo of op basis van uw idee een mooie en unieke vlag ontwerpen. Een ontwerp maken kan heel snel en samen met de snelle levertijd van de vlaggen kunnen wij op korte termijn een prachtig bedrukte vlag leveren. Dus zelfs bij haast zijn wij uw betrouwbare partner.

Mastvlag: reclame voor uw bedrijf

De mastvlag heeft als reclame uiting alles in zich om uw merk of bedrijf in de spotlights te zetten of uw evenement onder de aandacht te brengen. Een wapperende bedrijfsvlag trekt al van verre aandacht en zal uw bedrijf zal eenvoudiger te vinden zijn ook als u bijvoorbeeld op de markt of een beurs staat.