• Lorem ipsum

Over ons

1001vlaggen.nl is opgericht in september 2020. 1001vlaggen.nl is onderdeel van The Stickerfactory. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van vlaggen en het leveren van vlaggenmasten en toebehoren.

  • Na een bestelling ontvangt u per mail een track and trace code, zodat u gemakkelijk op de hoogte blijft van wanneer u uw pakket kunt ontvangen. U kunt bij ons ook gemakkelijk aangeven op welke dag u uw bestelling wilt ontvangen. En omdat we met GLS werken kunt u uw pakket ook afhalen op één van de vele afhaalpunten. Deze afhaalpunten kunt u gemakkelijk aanklikken in de afrekenprocedure. 
  • Bestellingen die voor 15:00 uur geplaatst worden zijn onderhavig aan de vermelde levertijden. Voor bestellingen na 15.00 uur wordt de levertijd 1 werkdag langer.


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. LET OP! Als er sprake is van maatwerk geldt het herroepingsrecht niet!  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.