• Lorem ipsum

Over ons

1001vlaggen.nl is opgericht in september 2020. 1001vlaggen.nl is onderdeel van The Stickerfactory. Wij zijn gespecialiseerd in maken van vlaggen en het leveren van vlaggenmasten en toebehoren.

  • Na een bestelling ontvangt u per mail een track and trace code, zodat u gemakkelijk op de hoogte blijft van wanneer u uw pakket kunt ontvangen. U kunt bij ons ook gemakkelijk aangeven op welke dag u uw bestelling wilt ontvangen. En omdat we met GLS werken kunt u uw pakket ook afhalen op één van de vele afhaalpunten. Deze afhaalpunten kunt u gemakkelijk aanklikken in de afrekenprocedure. 
  • Bestellingen die voor 15:00 uur geplaatst worden zijn onderhavig aan de vermelde levertijden. Voor bestellingen na 15.00 uur wordt de levertijd 1 werkdag langer.


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. LET OP! Als er sprake is van maatwerk geld het herroeprecht niet!  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.