• Lorem ipsum

Baniervlag bedrukt met eigen logo/ontwerp

Baniervlag met open tunnel en eigen bedrukking t.b.v. vlaggenmast met banierhouder * Baniervlaggen met open tunnel t.b.v. vlaggenmast met banierhouder. * Bedrukt worden met een logo of ontwerp. * Standaard bedrukt op glanspolyester doek.

€38,02
(€46,00 Incl. btw)
op voorraad
Baniervlag met open tunnel en eigen bedrukking t.b.v. vlaggenmast met banierhouder

* Baniervlaggen met open tunnel t.b.v. vlaggenmast met banierhouder.
* Bedrukt worden met een logo of ontwerp.
* Standaard bedrukt op glanspolyester doek.
* Diverse Lees meer
Banieren met eigen logo/ontwerp
€38,02
(€46,00 Incl. btw)
Baniervlag bedrukt met eigen logo/ontwerp

Baniervlag met open tunnel en eigen bedrukking t.b.v. vlaggenmast met banierhouder

* Baniervlaggen met open tunnel t.b.v. vlaggenmast met banierhouder.
* Bedrukt worden met een logo of ontwerp.
* Standaard bedrukt op glanspolyester doek.
* Diverse maten mogelijk, staat uw maat er niet bij, klik hier om contact met ons op te nemen.
* Afwerking met tunnel, clips en stevige band aan één zijde van de vlag.
* Baniervlag is heel geschikt als bedrijfs- of evenementenvlag.
* Levertijd al vanaf 3 dagen.
* Wij kunnen ook een ontwerp voor u maken, klik hier om contact met ons op te nemen.

De baniervlag is een ideale manier om uw bedrijf of evenement onder de aandacht te brengen.

Baniervlag met open tunnel bedrukt met eigen logo/ontwerp

De baniervlag is een vlag voor een vlaggenmast met draaibare banierhouder. De banierhouder zorgt ervoor dat bij de verticaal hangende baniervlag de reclame uiting bij geen of weinig wind altijd goed leesbaar is waardoor het een zeer geschikte vlag is voor promotie doeleinden.

Wat is een baniervlag?

De baniervlag is het verbeterde broertje van de mastvlag. De baniervlag is een vlag die verticaal aan de mast hangt en recht gehouden wordt door de banierhouder die op de vlaggenmast zit. De banierhouder is zo gemaakt dat deze kan draaien waardoor de baniervlag altijd hangt onafhankelijk van de windkracht en windrichting, hierdoor is de baniervlag met tunnel één van de meest geschikte uitingen van reclame. Doordat de baniervlag altijd goed hangt is uw logo of ontwerp ook van afstand goed te zien waardoor het een perfecte manier is om op bijvoorbeeld een bedrijventerrein uw locatie kenbaar te maken. Al met al een zeer geschikte vlag om uw bekendheid te bevorderen.

Wij kunnen de bedrijfsvlaggen snel leveren, normaal gesproken kunnen wij de vlaggen bedrukt met uw eigen logo of ontwerp al in 3 werkdagen leveren.

Nog geen ontwerp? Wij kunnen op basis van uw ideeën of logo een ontwerp voor uw vlag maken: klik hier om hiervoor contact met ons op te nemen.

Eisen t.b.v. de bestanden van het ontwerp

De bestanden van het ontwerp dienen als eps- of pdf-bestand en als vector (lijn) bestand aangeleverd te worden.

Voor de aanleverspecificaties van de bestanden kijk hier.

Baniervlag met eigen bedrukking?

Een baniervlag met eigen logo of ontwerp laten drukken is een ideale manier om uw bedrijf of evenement te stimuleren. Naast het feit dat u uw eigen ontworpen baniervlag bij uw bedrijf kunt hangen, kunt u de baniervlag ook gebruiken tijdens presentaties, beurzen, evenementen en veel andere activiteiten. De baniervlag kan een mooie aanvulling zijn op bijvoorbeeld uw beursstand. Voor speciale gelegenheden kunt u een speciale baniervlag laten drukken om bijvoorbeeld een heugelijk feit of jubileum onder de aandacht te brengen. De baniervlag is derhalve een mooie uiting om uw boodschap onder de aandacht van het publiek te krijgen wat kan resulteren in meer aandacht van de aanwezigen.

Banieren van zeer hoge kwaliteit

Voor de productie van de baniervlaggen maakt de 1001vlaggen gebruik van glanspolyester vlaggendoek van zeer hoge kwaliteit wat resulteert in een hoogwaardige baniervlag. De bedrukking op de vlag wordt d.m.v. digitale druk of zeefdruk op de vlag gedrukt, de manier hangt met name af van het aantal vlaggen. Zeefdruk wordt gebruikt bij grotere aantallen.

Landenvlag als baniervlag?

Vaak kan een landenvlag ook als baniervlag gedrukt worden, vaak veranderen de verhoudingen van de landenvlag wel. Neem contact met ons op om naar de mogelijkheden te vragen. Let wel op dat een landenbanier er qua verhouding heel anders uit kan zien dan een normale landenvlag.