• Lorem ipsum

Vlaggenmast kerstboom ofwel Fairybell

Fairybell kopen waarmee jij je gasten en voorbijgangers versteld doet staan? In het assortiment van 1001vlaggen.com vind je deze prachtige kerstversiering waarmee jij je tuin eenvoudig in kerstsferen kunt brengen, in verschillende mate

Vlaggenmast kerstboom ofwel Fairybell

Een Fairybell is vlaggenmast kerstverlichting die ervoor zorgt dat je geen kerstboom meer in de voortuin hoeft te plaatsen. We noemen deze kerstboom dan ook het moderne alternatief van de traditionele kerstboom. Je kunt de verlichting heel eenvoudig in de Fairybell kerstboom paal hijsen, bijvoorbeeld in de stok of in de mast. Vervolgen steek je de stekker in het stopcontact en is het prachtige effect van de verlichting meteen te bewonderen. Met gebruik van een Fairybell tover je de vlaggenmast in een handomdraai om tot een prachtige verlichte kerstboom, compleet in de sferen van de feestdagen. Fairybell is het wereldwijde topmerk voor kerstverlichting voor buiten. Doordat ze weersbestendig zijn, kun je er tijdens deze en nog meer winters van genieten.

Waarom kiezen voor een Fairybell kerstboom?

Een Fairybell kerstboom neemt vele voordelen met zich mee. Deze zetten we voor je op een rij:

  • Niet meer afhankelijk van een boom of ander groen
  • Snelle opbouw en afbouw
  • Duurzaam product waar je vele jaren van kunt genieten
  • In diverse uitvoeringen leverbaar
  • Laag energieverbruik
  • Bestand tegen alle weersinvloeden
  • Standaard 3 jaar garantie

Verschillende maten en uitvoeringen

Hoe groot de Fairybell kerstboom uiteindelijk wordt, laten we helemaal aan jou over. Wij verkopen deze verlichte kerstboom voor in de vlaggenmast namelijk in verschillende hoogtes, van 2 meter tot 12 meter. Heb je een voorkeur voor een Fairybell van 3 meter hoog, of is een Fairybell van 10/12 meter meer jouw ding? Ook het aantal LED-lampjes varieert. Terwijl de grootste Fairybell van 10/12 meter over 2000 verbazingwekkende LED-lampjes beschikt, beschikt de Fairybell 6 meter multicolour variant over 1200 LED-lampjes die over verschillende kleuren beschikken.

Neem gerust een kijkje tussen de mogelijkheden en maak een keuze. Let er bij het bestellen van een Fairybell zonder mast op dat een Fairybell van bijvoorbeeld 6 meter, geschikt is voor een vlaggenmast van 6/7 meter. Als de vlaggenmast waar je hem aan wilt monteren 7 meter is, moet je hem voor het mooiste resultaat een meter uit de top hangen.

Gemakkelijk te monteren aan de mast

Er bestaan verschillende soorten Fairybell kerstbomen, waaronder een Fairybell voor aan de deur, aan de muur, voor in de tuin of aan de vlaggenmast. Een Fairybell kerstboom die je bij ons aanschaft, is een vlaggenmast kerstboom. Deze kerstbomen zijn er speciaal voor hen die graag groots uitpakken met kerstverlichting en in de tuin of voor het bedrijfspand een vlaggenmast hebben.

Het monteren van de kerstboom met kerstverlichting is heel erg gemakkelijk en verloopt hetzelfde als het hijsen van een vlag, in maximaal 30 minuten. Je hoeft namelijk alleen de lampjes op te hijsen aan de vlaggenmast. Doordat de LED-lampjes in een vast patroon voorgemonteerd zijn, staat de vlaggenmast kerstboom er altijd prachtig bij. Oftewel, het opzetten van deze kerstboom verloopt veel sneller dan het versieren van een traditionele kerstboom.

Geleverd met een 31 volts transformator

Iedere Fairybell kerstboom wordt geleverd met een 31 volts transformator, waardoor je hem heel gemakkelijk aan kunt sluiten op het stroomnet. Het is eventueel mogelijk om er een tijdschakelaar tussen te plaatsen, waarmee je de tijd waarop de verlichting brandt, instelt. De transformator is weersbestendig en gaat net als de kerstboom voor aan de vlaggenmast, jarenlang mee.

Geen vlaggenmast aanwezig?

De kans bestaat dat er geen vlaggenmast aanwezig is, maar je toch graag een grote met kerstverlichting versierde kerstboom in de tuin van je woning of bedrijfspand wilt plaatsen. Begrijpelijk! Fairybell heeft van meerdere mensen zonder vlaggenmast in de tuin gehoord hoe jammer het is dat zij geen Fairybell kerstboom in de tuin kunnen plaatsen. Speciaal voor hen verkopen wij ook een Fairybell kerstboom die met een aluminium zwart gepoedercoate mast en grondbuis geleverd wordt.

Dit wordt ook wel een Fairybell met gedeelde mast genoemd. Deze kerstboom heeft bijna dezelfde afmetingen, hetzelfde grote effect en nagenoeg evenveel LED-lampjes én kan in iedere tuin geplaatst worden. Ook in tuinen zonder vlaggenmast kan je dus genieten van deze prachtige kerstverlichting. Ideaal!

Bestel een Fairybell kerstboom in de webshop

Bekijk de verschillende Fairybell kerstbomen uit het assortiment en plaats een bestelling in de webshop. Bestellingen die voor 15:00 geplaatst worden, worden op de vermelde levertijd geleverd. Wanneer je na 15:00 een bestelling plaatst, wordt je Fairybell kerstverlichting een werkdag na de vermelde levertijd bezorgd. Heb je een vraag over een Fairybell, of over een van de andere producten uit de webshop? Neem gerust contact op voor meer informatie. Vervolgens reageren we zo snel mogelijk op je e-mail.