• Lorem ipsum

Fairybell van 7 meter

Een Fairybell van 7 meter in de tuin, in de openbare ruimte of op het terrein zetten? Bestel hem direct in de webshop van 1001vlaggen.

€371,03
(€448,95 Incl. btw)
op voorraad
De Fairybell® vlaggenmastkerstboom 700cm-1500LED beschikt over maar liefst 1500 verbazingwekkende LED-lampjes en wordt geleverd zonder vlaggenmast. Lees meer
Fairybell 700 cm-1500LED warm-wit
€371,03
(€448,95 Incl. btw)
Fairybell van 7 meter

Fairybell van 7 meter kopen?

Wil je een Fairybell van 7 meter in je vlaggenmast hijsen? Bij 1001vlaggen koop je een vlaggenmast kerstboom waarmee jij je tuin of het terrein in een mum omtovert tot een prachtige blikvanger. Doordat hij over 1500 prachtige LED-lampjes beschikt, is de kerstverlichting van een grote afstand al zichtbaar. Bestel deze vlaggenmast kerstboom in de webshop van 1001vlaggen en breng de omgeving en de mensen in kerstsfeer. Het opzetten van de Fairybell neemt slechts 30 minuten in beslag. Voordat je het weet zorgt de kerstverlichting al voor een magische sfeer.

Fairybell van 7 meter hoog

Staat er een vlaggenmast in de tuin, en zijn de wintermaanden in aantocht? Dan komen de feestdagen automatisch ook steeds dichterbij. De meeste mensen hangen binnen allerlei soorten kerstverlichting op en zetten een zorgvuldig uitgezochte kerstboom op. Maar hoe leuk zou het zijn om ook buiten een kerstboom op te zetten, maar dan in de vorm van een kerstboom die je in de vlaggenmast hijst? Dankzij een Fairybell van 7 meter kun je het niet alleen binnen, maar ook buiten gezellig maken. Het opzetten van de Fairybell kerstverlichting duurt niet lang en neemt maximaal 30 minuten in beslag.

Waarom kiezen voor een Fairybell? De voordelen op een rij:

  • Niet meer afhankelijk van een boom of ander groen
  • Snelle opbouw en afbouw
  • Duurzaam product waar je vele jaren van kunt genieten
  • Fairybell is in diverse uitvoeringen leverbaar
  • Laag energieverbruik
  • Fairybell is bestand tegen alle weersinvloeden
  • Standaard 3 jaar garantie

Opzetten van de vlaggenmast kerstboom

Voor het opzetten van een Fairybell vlaggenmast kerstboom van 7 meter is geen ladder of ander gereedschap nodig. Het enige wat je hoeft te doen, is de kerstboom in de vlaggenmast hijsen alsof je de vlag hijst. Nadat je de kerstboom in de vlaggenmast gehesen hebt, sluit je de weersbestendige lichtstrengen aan op een weersbestendige 31 volt transformator en wordt de kerstverlichting aangesloten op het stroomnet. Indien gewenst kan er een verlengsnoer of een tijdschakelaar aan de Fairybell vlaggenmast kerstboom worden aangesloten. Nadat de feestdagen voorbij zijn, demonteer je de Fairybell weer en sla je hem een jaar op in de doos waarin de Fairybell geleverd werd.

Accessoires

De Fairybell kerstboom wordt standaard geleverd met alle benodigde accessoires. Je ontvangt snoeren van vorstbestendig rubber, grondharingen, een 31 volts transformator die je kunt aansluiten op het stroomnet en een handleiding. In de handleiding van de Fairybell kerstverlichting staat duidelijk vermeld hoe je de vlaggenmast kerstboom op de juiste manier in de vlaggenmast hijst en de kerstverlichting aansluit. Indien gewenst kun je extra accessoires bestellen, zoals een verlengsnoer en een tijdschakelaar. Dankzij een tijdschakelaar hoef je de kerstverlichting niet meer handmatig aan en uit te zetten. Wanneer je het eenmalig op de juiste manier instelt, gaat het allemaal automatisch.

Bestel een Fairybell van 7 meter hoog in de webshop

Vraagt de tuin of het terrein om wat meer sfeer en wil je een Fairybell van 7 meter plaatsen? Bekijk de verschillende Fairybells uit het assortiment van 1001vlaggen en bestel een vlaggenmast kerstboom in de webshop. Vervolgens zorgen we ervoor dat de kerstverlichting zo snel mogelijk bezorgd wordt, waardoor je hem al snel in de vlaggenmast kunt hijsen. Het opzetten van deze kerstboom neemt gelukkig maar 30 minuten in beslag, voordat je weet staat hij al!

Heb je een vraag over deze Fairybell kerstboom van 7 meter met LED-lampjes, of wil je meer weten over bijvoorbeeld de garantietermijn van een Fairybell van 7 meter? Neem gerust per mail contact met ons op voor meer informatie. Stuur een e-mail naar [email protected]

, vervolgens reageren we zo snel mogelijk met een passend antwoord.