• Lorem ipsum

Gevelvlag bedrukt met eigen logo/ontwerp

Vlag t.b.v. gevelstok met eigen bedrukking. * Rechtformaat vlaggen die bedrukt worden met een logo of ontwerp. * Standaard gemaakt in de verhouding 2:3. * Andere maatverhouding altijd mogelijk op aanvraag.

€30,58
(€37,00 Incl. btw)
op voorraad
Vlag t.b.v. gevelstok met eigen bedrukking.

* Rechtformaat vlaggen die bedrukt worden met een logo of ontwerp.
* Standaard gemaakt in de verhouding 2:3.
* Andere maatverhouding altijd mogelijk op aanvraag.
* Standaard bedrukt op glanspolyester doek. Lees meer
Gevelvlag met eigen logo/ontwerp
€30,58
(€37,00 Incl. btw)
Gevelvlag bedrukt met eigen logo/ontwerp

Vlag t.b.v. gevelstok met eigen bedrukking.

* Rechtformaat vlaggen die bedrukt worden met een logo of ontwerp.
* Standaard gemaakt in de verhouding 2:3.
* Andere maatverhouding altijd mogelijk op aanvraag, klik hier om naar de mogelijkheden te vragen.
* Standaard bedrukt op glanspolyester doek.
* Afwerking met met koord, lus en stevige band aan één zijde van de vlag zodat deze eenvoudig aan de gevelstok bevestigd kan worden.
* Gevelvlag is heel geschikt voor aan winkelgevel of bedrijfspand om op een snelle manier aandacht te trekken.
* Levertijd al vanaf 3 dagen.
* Wij kunnen ook een ontwerp voor u maken, klik hier om contact met ons op te nemen.

Gevelvlag met bedrijfslogo of eigen ontwerp

Een gevelvlag is een ideale manier om een winkel te voorzien van een reclame uiting. De gevelvlag is beschikbaar in 4 standaard maten maar een andere maat is natuurlijk ook altijd mogelijk. De meest voorkomende maat voor een gevelvlag is 100 x 150 cm.

Voor de gevelvlag wordt in principe standaard glanspolyester vlaggendoek gebruikt, dit is voor deze toepassing het meest gebruikte soort doek. De vlaggen worden aan de zijkant van de vlag afgewerkt met koord, lus en stevige kopband waardoor u de vlag eenvoudig aan de gevelstok kunt bevestigen. U kunt zelf bepalen u de afwerking aan de linker- of de rechterzijde van de gevelvlag wilt hebben. Ook kunnen landenvlaggen zeer geschikt als gevelvlag gebruikt worden.

Wij kunnen de gevelvlag snel leveren, normaal gesproken kunnen wij de vlaggen bedrukt met uw eigen logo of ontwerp al in 3 werkdagen leveren.

Nog geen ontwerp? Wij kunnen op basis van uw ideeën of logo een ontwerp voor uw vlag maken: klik hier om hiervoor contact met ons op te nemen.

Eisen t.b.v. de bestanden van het ontwerp

De bestanden van het ontwerp dienen als eps- of pdf-bestand en als vector (lijn) bestand aangeleverd te worden.

Voor de aanleverspecificaties van de bestanden kijk hier.

Eigen gevelvlag

De gevelvlag wordt veel gebruikt als bedrijfsvlag bij supermarkten, winkels en bedrijfspanden. Deze vlaggen ziet u veel hangen aan gevels in winkelstraten en zijn een uitstekende manier om onder de aandacht te komen van potentiële klanten. Daarnaast kunnen deze vlaggen natuurlijk voor nog meer activiteiten of evenementen gebruikt worden, hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld festivals, congressen, vakbeurzen etc., waardoor uw aanwezigheid of ondersteuning d.m.v. de vlag met uw bedrijfslogo duidelijk onder de aandacht wordt gebracht.

Afmetingen gevelvlag

De gevelvlag is in 4 standaard afmeting verkrijgbaar, te weten: 70 x 100 cm, 100 x 150 cm, 100 x 200 cm en 150 x 225 cm. Afwijkende maten zijn op aanvraag verkrijgbaar. Gevelvlaggen zijn standaard afgewerkt met koord en lus.

1001vlaggen is zeer ervaren in het bedrukken van vlaggen en mag zich door de aanwezige kennis als expert op dit vlak betitelen.

Stuur uw logo of ontwerp eventueel inclusief kleurnummers zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er een mooie vlag voor u gemaakt wordt. Extra tekst bij uw logo is ook geen enkele probleem bijvoorbeeld voor een speciaal evenement, jubileum of andere speciale gelegenheden. Al met al is de mastvlag zeer geschikt als promotie uiting voor uw bedrijf of evenement, hier kan ook gedacht worden aan een promotieactie buiten uw bedrijf zoals op een markt, beurs, of in een winkelcentrum dus een ideale wijze om meer bekendheid te geven aan uw bedrijf of merknaam.

Accessoires voor gevelvlaggen

Wij kunnen bij de gevelvlag ook gevelstokken, gevelstokhouder en handystick leveren. Kijk hiervoor bij gevelstokken of klik hier

Vlag door ons laten ontwerpen

Nog geen ontwerp voor uw mastvlag, geen enkel probleem. Wij kunnen op basis van uw bedrijfslogo of op basis van uw idee een mooie en unieke vlag ontwerpen. Een ontwerp maken kan heel snel en samen met de snelle levertijd van de vlaggen kunnen wij op korte termijn een prachtig bedrukte vlag leveren. Dus zelfs bij haast zijn wij uw betrouwbare partner.