• Lorem ipsum

Vlaggenstokken en toebehoren

Vlaggenstokken en toebehoren * Houten en aluminium vlaggenstokken. * Voor het voeren van uw gevel- of kioskvlag. * Maak uw pand of locatie meteen herkenbaar met behulp van het voeren van uw eigen vlag. * Tevens veel onderdelen te verkrijgen zoals ge

Vlaggenstokken en toebehoren

Aluminium vlaggenstok online bestellen

Aluminium vlaggenstok bestellen, bijvoorbeeld omdat je toch de vlag wilt hijsen maar geen ruimte hebt voor een vlaggenmast? In het assortiment van 1001vlaggen vind je een ruim aanbod aan houten en aluminium vlaggenstokken. Alle gevelstokken die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en hebben een diameter van 30mm, en zijn standaard voorzien van een sierdop. Bekijk de verschillende vlaggenstokken uit ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop, vervolgens wordt de vlaggenstok zo snel mogelijk verzonden. Wanneer je op werkdagen voor 23:59 een bestelling plaatst, wordt deze de volgende werkdag al verzonden.

Aluminium vlaggenstok

De meeste mensen hangen graag de vlag uit, maar zonder vlaggenmast wordt het hijsen van een vlag een lastig verhaal. Echter is het ook mogelijk om een vlag te hijsen aan de gevel, met gebruik van bijvoorbeeld een aluminium vlaggenstok. Op deze manier kun je de vlag hijsen tijdens een feest, geboorte, verjaardag, jubileum, Koningsdag of een andere feestelijke aangelegenheid. Een vlaggenstok is gemakkelijk aan de gevel te bevestigen met een vlaggenstokhouder. Wij verkopen een vlaggenstok van aluminium, maar ook een houten vlaggenstok.

Aluminium vlaggenstok

Een aluminium vlaggenstok is een goede optie wanneer je op zoek bent naar een vlaggenstok die duurzaam, onderhoudsarm en licht is. Een vlaggenstok van aluminium is wit gepoedercoat en is dankzij de diameter van 30mm in vrijwel iedere vlaggenstokhouder te plaatsen. Wel zo gemakkelijk! Hij kan zonder sierknop worden geleverd, maar je kunt ook een keuze maken uit de 9 verschillende knoppen die we aanbieden. Die keuze laten we helemaal aan jou over.

Aluminium vlaggenstok met roll over systeem

Heb je wel eens gehoord van een aluminium vlaggenstok met roll over systeem? Dit is een systeem dat ervoor zorgt dat de vlak niet om de stok heen wikkelt. Zodoende hangt de vlag er altijd mooi bij. Let er echter wel op dat het bij deze vlaggenstok niet mogelijk is om de vlag halfstok te hangen.

Houten vlaggenstok

Of heeft een houten vlaggenstok je voorkeur? Dit is de meest traditionele vlaggenstok. Hij beschikt over een mooie oranje knop bovenop de kop en is voorzien van een sterke kunststof coating, waardoor het een duurzame en sterke optie is. Het hout kan immers niet aangetast worden door allerlei weersomstandigheden. Je kunt kiezen voor een houten vlaggenstok met een lengte van 125, 150 of 250 cm. De diameter is te allen tijde 30mm. Hij wordt standaard geleverd met een oranje knop, maar kan indien gewenst ook in een andere kleur worden geleverd. Wanneer er op de plek van de vlaggenstok sprake is van harde wind, raden we aan om een aluminium vlaggenstok te bestellen. Een vlaggenstok van aluminium is namelijk bestand tegen extremere weersomstandigheden.

Van vlaggenstokken tot vlaggen

Naast een vlaggenstok kopen, kun je in onze webshop ook terecht voor het kopen van allerlei andere producten op het gebied van vlaggen. Zo vind je in ons assortiment onder andere vlaggenmasten, provincie vlaggen, landen vlaggen, thema vlaggen en allerlei benodigdheden voor het hijsen van de vlag, zoals een vlaggenstokhouder en sierknoppen.

Vlaggenstok kopen? Bekijk het aanbod

Wil je een aluminium vlaggenstok kopen, of juist van hout? Bekijk de verschillende vlaggenstokken uit ons aanbod en plaats een bestelling in de webshop. Wanneer je op doordeweekse dagen voor 23:59 een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde werkdag al verzonden. Je kunt de vlaggenstok naar keuze al snel gebruiken. Bijvoorbeeld voor het hijsen van de Achterhoekse vlag, of de Nederlandse wimpel. Heb je een vraag over de aanschaf van een vlaggenstok, of heb je een andere vraag? Neem gerust contact op voor meer informatie door te bellen naar 0512-236 666 of een e-mail te sturen.