• Lorem ipsum

Spandoek met binnenframe

Spandoek met binnenframe / textielframe incl. frame (19 mm) * Bijna alle maten mogelijk. * 19 mm aluminium frame. * Voor binnen. * Voor elke gelegenheid. * Zeer goede optie voor wisselende boodschappen bijvoorbeeld i.v.m. seizoen of actie.

€81,82
(€99,00 Incl. btw)
op voorraad
Spandoek met binnenframe / textielframe incl. frame (19 mm)

* Bijna alle maten mogelijk.
* 19 mm aluminium frame in zilverkleur, wit of zwart.
* Voor binnen.
* Voor elke gelegenheid.
* Zeer goede optie voor wisselende boodschappen bijvoorbeeld i.v. Lees meer
Spandoek met binnenframe / textielframe
€81,82
(€99,00 Incl. btw)
Spandoek met binnenframe

Spandoek met binnenframe / textielframe incl. frame (19 mm)

* Bijna alle maten mogelijk.
* 19 mm aluminium frame.
* Voor binnen.
* Voor elke gelegenheid.
* Zeer goede optie voor wisselende boodschappen bijvoorbeeld i.v.m. seizoen of actie.
* Geleverd met Dekostof Antibacterieel.
* Zeer snelle levertijd.

ANDERE MATEN EN UITVOERINGEN OP AANVRAAG OOK MOGELIJK,  KLIK HIER OM NAAR DE MOGELIJKHEDEN TE VRAGEN!!!

Een spandoek met binnenframe is een zeer goede manier om uw bedrijf, evenement of actie onder de aandacht te brengen of een stand op een beurs mooi aan te kleden.

Nog geen ontwerp? Wij kunnen op basis van uw ideeën of logo een ontwerp voor uw spandoek maken: KLIK HIER om hiervoor contact met ons op te nemen.

Eisen t.b.v. de bestanden van het ontwerp

De bestanden van het ontwerp dienen als eps- of pdf-bestand en als vector (lijn) bestand aangeleverd te worden.

Voor de aanleverspecificaties van de bestanden kijk hier.

Doek

Dekostof antibacterieel is een textieldoek met een antibacteriële coating die 99,9% van de bacteriën binnen 24 uur doodt. Het is een zeer soepel polyester doek dat in combinatie met de platte pees (om het doek in het aluminium frame te kunnen bevestigen) zeer geschikt is om toe te passen in de textielframes.Verder komen de opdrukken haarscherp op het doek te staan en is de dekostof kreukbestendig. Verder is het doek B1 gecertificeerd (moeilijk ontvlambaar) waardoor het zeer geschikt is om toegepast te worden in openbare ruimtes.

Eigen spandoek

Een spandoek kan natuurlijk zeer goed gebruikt worden tijdens activiteiten of evenementen, hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld festivals, congressen, vakbeurzen etc., waardoor uw aanwezigheid of ondersteuning d.m.v. de spandoek met uw uiting of boodschap duidelijk onder de aandacht wordt gebracht.

1001vlaggen is zeer ervaren in het bedrukken van spandoeken. Stuur uw logo of ontwerp eventueel inclusief kleurnummers zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er een mooi spandoek voor u gemaakt wordt. Extra tekst bij uw logo is ook geen enkele probleem bijvoorbeeld voor een speciaal evenement, jubileum of andere speciale gelegenheden. Al met al is een spandoek zeer geschikt als promotie uiting voor uw bedrijf of evenement, hier kan ook gedacht worden aan een promotieactie buiten uw bedrijf zoals op een markt, beurs, of in een winkelcentrum dus een ideale wijze om meer bekendheid te geven aan uw bedrijf of merknaam.

Spandoek door ons laten ontwerpen

Nog geen ontwerp voor uw spandoek, geen enkel probleem. Wij kunnen op basis van uw bedrijfslogo of op basis van uw idee een mooi en uniek spandoek ontwerpen. Een ontwerp maken kan heel snel en samen met de snelle levertijd van de spandoeken kunnen wij op korte termijn een prachtig bedrukt spandoek leveren. Dus zelfs bij haast zijn wij uw betrouwbare partner.