• Lorem ipsum

Fairybell Deurboom

Een Fairybell deur kerstboom zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk de kerstsfeer in huis brengt. Bestel hem in de webshop van 1001vlaggen en hang hem op.

€29,95
(€36,24 Incl. btw)
op voorraad
De Fairybell® deurkerstboom 210CM-120LED creëert dankzij de slimme positionering van de LED-lampjes een prachtige verlichte kerstboom op jouw deur. De deurkerstboom is geschikt voor deuren van 80-110cm breed bij 200-240cm hoog. Verkrijgbaar in 2 varianten Lees meer
Fairybell Deurboom 210 cm -120LED
€29,95
(€36,24 Incl. btw)
Fairybell Deurboom

Fairybell deur kerstboom

Fairybell deur kerstboom kopen voor binnen en buiten? Nu de donkere wintermaanden in aantocht zijn en Kerstmis voor de deur staat, verschijnen er steeds meer kerstbomen. Binnen in de woon- of eetkamer, maar ook buiten in de tuin in de vorm van bijvoorbeeld een vlaggenmast kerstboom. Wanneer je een Fairybell deurkerstboom aanschaft, staat Kerst letterlijk en figuurlijk voor de deur. Het resultaat? Een deur die in een mum van tijd omgetoverd is tot een sprankelend en vooral feestelijk geheel. Zowel binnen, als buiten! Bestel de deur kerstboom in de webshop van 1001vlaggen en haal Kerstmis in huis.

Fairybell deurkerstboom

Een Fairybell deurkerstboom is ideaal voor hen die naast de woonkamer, ook de deur graag geheel in kerstsferen brengen. Je kunt deze deurkerstboom aan de voordeur hangen zodat de buitenkant van het huis er feestelijk uit ziet, maar je kunt er ook voor kiezen om de kerstverlichting aan een binnendeur te monteren. De kerstboom voor aan de deur is voorzien van energiezuinige warm-witte ledverlichting en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Doordat hij van hoogwaardig materiaal gemaakt is en bestand is tegen allerlei weersomstandigheden, heb je ook wanneer hij buiten hangt zonder twijfel meerdere jaren plezier van deze deurkerstboom.

Kerstverlichting geschikt voor vele deuren

Doordat de deurkerstboom van het merk Fairybell een hoogte heeft van 210 centimeter en een breedte van 85 cm, past hij aan vrijwel iedere voor- of binnendeur. Hij wordt met een universele verstelbare riem geleverd, waardoor de deur niet geblokkeerd wordt of beschadigd kan raken. Het bevestigen van de deur neemt maar enkele minuten in beslag, maximaal 10. Doordat er standaard een verlengkabel met een lengte van 3 meter bij geleverd wordt, kun je de EU IP44 stekker van de deurkerstboom makkelijk aansluiten op een stopcontact in de buurt.

Prachtig warm-wit of twinke licht

De Fairybell deurkerstboom van 210 cm hoog kan met 120 warm-witte LED lampjes geleverd worden, maar ook met het twinkle effect. Dit effect is te danken aan een specifiek systeem. De sierlijke guirlandes zijn met elkaar verbonden in een magisch kerstfiguur van 2,10 hoog.

Wist je dat deze Fairybell deurkerstboom beschikt over het 1D-systeem? Dankzij dit systeem is de deurkerstboom amper te zien wanneer het licht is, waardoor hij wanneer de avond valt juist extra opvalt. De 120 warm-witte LED lampjes zorgen in de nachtelijke uurtjes voor een bijzonder en magisch effect.

Inclusief benodigde accessoires

Bij het monteren van de kerstboom voor aan de deur zijn een aantal accessoires nodig. Gelukkig wordt de kerstverlichting standaard geleverd met deze accessoires, zoals met een universele verstelbare riem waarmee je de deurkerstboom gemakkelijk kunt ophangen. Alles wat je maar nodig hebt zit in de doos. Ook is de kerstverlichting standaard voorzien van een verlengkabel van 3 meter ene een 31 volt transformator.

Uiteraard kan de uitgebreide handleiding over het gebruik van de kerstverlichting niet ontbreken. Wanneer het verlangsnoer van 3 meter niet lang genoeg is, kan je altijd overwegen om een langer verlengsnoer aan te schaffen, bijvoorbeeld met een lengte van 10 meter. Wanneer de feestdagen weer voorbij zijn, doe je de kerstboom inclusief accessoires weer in de doos.

Bestel een Fairybell deur kerstboom in de webshop

Kun je niet wachten tot je de voordeur een feestelijke uitstraling kan geven, en gasten een warm welkom te heten? Bestel dan een Fairybell deur kerstboom in de webshop van 1001vlaggen. Vervolgens zorgen we ervoor dat de kerstboom zo snel mogelijk tot de deur bezorgd wordt. Zodoende kun je de voordeur al snel in de kerstsfeer brengen.

Bij vragen of opmerkingen over dit of een ander product geven we graag gratis advies. Neem voor het inwinnen van meer informatie gerust contact op door een e-mail te sturen naar [email protected]. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord op de vraag.