• Lorem ipsum

Houten vlaggenmast

Houten vlaggenmast (conisch) * Prijs op aanvraag * Conisch vlaggenmast, taps toelopend van onderkant naar de top * Vervaardigd van waterdicht gelamineerd hout * Zorgt voor een klassieke uitstraling bij een woning of bedrijfspand

Geen producten gevonden...
Houten vlaggenmast

Houten vlaggenmast kopen bij 1001vlaggen

Op zoek naar een houten vlaggenmast? Vroeger was de houten vlaggenmast de enige mast die geproduceerd werd voor het hijsen van de vlag. Vandaag de dag bestaan er nog veel meer soorten vlaggenmasten. Een vlaggenmast van hout is ideaal voor de mensen die een relikwie willen kopen, maar dan met de nostalgie en uitstraling van de houten mast van vroeger. De houten vlaggenmasten uit ons assortiment zijn sterk en bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Vraag gerust een prijs aan, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Vlaggenmast van hout gemaakt

Iedere houten vlaggenmast uit ons aanbod is gemaakt van waterdicht gelamineerd hout en is conisch. Hij loopt taps toe, van de onderkant naar de top. Doordat de vlaggenmasten beschikken over een charmante en klassieke uitstraling, zijn ze zeer geschikt voor gebruik in combinatie met onder andere een traditionele vlag. Mooi voor aan de gevel van uw woning, maar ook voor aan de gevel van een bedrijfspand of de winkel. Andere voordelen van houten vlaggenmasten zijn:

  • Conisch vlaggenmast, taps toelopend van onderkant naar de top.
  • Vervaardigd van waterdicht gelamineerd hout.
  • Zorgt voor een klassieke uitstraling bij een woning of bedrijfspand.
  • Standaard geleverd met een mastbok van hout of staal.
  • Kan geleverd worden als blank gelakte of wit gelakte mast.
  • Kan alleen geleverd worden met kikker en uitwendige vlaggenlijn.
  • Keuze uit 5 sierknoppen op de top van de mast.
  • In deze uitvoering geschikt voor rechtformaat of hoogformaatvlaggen.

Vlaggenstokken met verschillende lengtes

Wij verkopen houten vlaggenmasten met verschillende lengtes. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een 8 meter vlaggenmast, een vlaggenmast van hout van 5 meter hoog of een houten vlaggenstok van 3 meter hoog? Omdat er veel mogelijkheden zijn, zijn de lengtes en prijzen van de vlaggenmasten op aanvraag. Zodoende kunt u een houten vlaggenmast kopen die geheel naar wens is.

Wat is de ideale lengte?

De ideale lengte van de vlaggenmast is afhankelijk van een aantal factoren. Te beginnen met die van de omgeving. Wanneer u de vlaggenmast naast de woning wilt plaatsen, raden we aan om te kiezen voor een houten vlaggenmast waarvan de top minimaal een meter lager eindigt dan de nok van het dak. Als u hem in een open ruimte plaatst, is het in sommige gevallen verstandig om te kiezen voor een hogere mast. Op deze manier is de mast inclusief vlag van een grote afstand al goed zichtbaar.

Geschikt voor rechtformaat of hoogformaatvlaggen

De houten vlaggenmasten die wij verkopen zijn geschikt voor rechtformaat of hoogformaatvlaggen. Deze vlaggen zijn ook te koop bij 1001vlaggen. Rechtformaatvlaggen zijn vlaggen die een verhouding hebben van 2:3, waardoor deze vlaggen op zowel een vlaggenstok als op een staande vlaggenmast kunnen worden gebruikt. Een hoogformaatvlag is een staande vlag die ook bij weinig wind goed zichtbaar is. Echter vindt u in ons assortiment nog veel meer soorten vlaggen, waaronder gelegenheidsvlaggen, landen vlaggen, vlaggen met een eigen ontwerp, maar ook wimpels en spandoeken.

Afwerking naar wens

U heeft niet alleen de keuze uit meerdere lengtes, maar ook uit verschillende afwerkingen. Zo kunt u kiezen voor een houten mast die blank gebeitst is, maar ook voor een wit geverfde variant. Bovendien heeft u ook nog eens de keuze uit 5 sierknoppen. De knop van een vlaggenmast kunt u zien als de kers op de taart. Hij geeft de houten vlaggenmast net dat beetje extra waarmee uw vlaggenstok zich onderscheidt van andere vlaggenmasten. Weet u ook al welke mastbok u wilt kopen: van hout of van staal?

In ons assortiment vindt u ook andere soorten vlaggenmasten. Zo verkopen we ook vlaggenmasten van aluminium en vlaggenmasten van polyester. Daarnaast bieden we diverse vlaggenmast accessoires en verlichting aan, waaronder sierknoppen, vlaggenkoord en banierhouders.

Vraag een prijs aan

Benieuwd naar de prijs van de houten vlaggenmast die u in gedachten heeft? Omdat de mogelijkheden divers zijn, zijn de prijzen van houten vlaggenmasten op aanvraag. Neem dus gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden, of voor het inwinnen van deskundig advies. Bel naar 0512-236 666 of stuur een e-mail. We helpen u graag verder.