• Lorem ipsum

Houten vlaggenmast

Houten vlaggenmast (conisch) * PRIJS OP AANVRAAG!!!!! * Conisch vlaggenmast, taps toelopend van onderkant naar de top. * Vervaardigd van waterdicht gelamineerd hout. * Zorgt voor klassieke uitstraling voor bij uw woning of bedrijfspand * Standaard

Geen producten gevonden...
Houten vlaggenmast

Houten vlaggenmast kopen

Op zoek naar een houten vlaggenmast? Vroeger was de houten vlaggenmast de enige mast die geproduceerd werd voor het hijsen van de vlag. Vandaag de dag bestaan er nog veel meer soorten vlaggenmasten. Een vlaggenmast van hout is ideaal voor hen die een relikwie willen aanschaffen, maar dan met de nostalgie en uitstraling van de houten mast van vroeger. De houten vlaggenmasten uit ons assortiment zijn sterk en bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Vraag een prijs aan, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Houten vlaggenmast

Iedere houten vlaggenmast uit ons aanbod is gemaakt van waterdicht gelamineerd hout en is conisch. Hij loopt taps toe, van de onderkant naar de top. Doordat ze de vlaggenmasten beschikken over een charmante en klassieke uitstraling, zijn de vlaggenmasten zeer geschikt voor gebruik in combinatie met onder andere een traditionele vlag. Mooi voor aan het de gevel van je woning, maar ook voor aan de gevel van het bedrijfspand of de winkel.

  • Conisch vlaggenmast, taps toelopend van onderkant naar de top.
  • Vervaardigd van waterdicht gelamineerd hout.
  • Zorgt voor klassieke uitstraling voor bij uw woning of bedrijfspand
  • Standaard geleverd met met mastbok van hout of staal
  • Kan geleverd worden als blank gelakte of wit gelakte mast
  • Kan alleen geleverd worden met kikker en uitwendige vlaggenlijn.
  • Keuze uit 5 sierknoppen op de top van de mast
  • in deze uitvoering geschikt voor rechtformaat of hoogformaatvlaggen

Met verschillende lengtes

Wij verkopen houten vlaggenmasten met verschillende lengtes. Omdat er veel mogelijkheden zijn, zijn de lengtes en prijzen van de vlaggenmasten op aanvraag. Zodoende kun je een vlaggenmast die geheel naar wens is aanschaffen. De ideale lengte van de vlaggenmast is afhankelijk van een aantal factoren. De ideale lengte is afhankelijk van de omgeving. Wanneer je de vlaggenmast naast de woning wilt plaatsen, raden we aan om te kiezen voor een houten vlaggenmast waarvan de top minimaal een meter lager eindigt dan de nok van het dak. Als je hem in een open ruimte plaatst, is het in sommige gevallen verstandig om te kiezen voor een hogere mast. Op deze manier is de mast inclusief vlag van een grote afstand al goed zichtbaar.

Geschikt voor rechtformaat of hoogformaatvlaggen

De houten vlaggenmasten die wij verkopen zijn geschikt voor rechtformaat of hoogformaatvlaggen. Deze vlaggen zijn ook te koop bij 1001vlaggen. Rechtformaatvlaggen zijn vlaggen die een verhouding hebben van 2:3, waardoor deze vlaggen op zowel een vlaggenstok als op een vlaggenmast kunnen worden gebruikt. Een hoogformaatvlag is een staande vlag die ook bij weinig wind goed zichtbaar is. Echter vind je in ons assortiment nog veel meer soorten vlaggen, waaronder gelegenheidsvlaggen, landen vlaggen,vlaggen met een eigen ontwerp, maar ook wimpels en spandoeken.

Afwerking naar wens

Je hebt niet alleen de keuze uit meerdere lengtes, maar ook uit verschillende afwerkingen. Zo kun je kiezen voor een houten mast die blank gebeitst is, maar ook voor een wit geverfde variant. Bovendien heb je ook nog eens de keuze uit 5 sierknoppen. De knop van een vlaggenmast kun je zien als de kers op de taart. Hij geeft de vlaggenmast net dat beetje extra waarmee jouw vlaggenmast zich onderscheidt van andere vlaggenmasten.

Vraag een prijs aan

Benieuwd naar de prijs van de houten vlaggenmast die je in gedachten had? Omdat de mogelijkheden divers zijn, zijn de prijzen van houten vlaggenmasten op aanvraag. Neem dus gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden, of voor het inwinnen van deskundig advies. Bel naar 0512-236 666 of stuur een e-mail. We helpen je graag verder.