• Lorem ipsum

Vlaggenlijn bedrukt met eigen logo/ontwerp

Vlaggenlijn met eigen logo/ontwerp * Vlaggenlijnen met 13 vlaggetjes en 5 m lang. * Enkel- of dubbelzijdig bedrukt. * Enkelzijdige bedrukking op gewone vlaggenstof, dubbelzijdige bedrukking op PVC Banner 610. * Afgewerkt met een sterke band.

€55,00
op voorraad
Vlaggenlijn met eigen logo/ontwerp * Vlaggenlijnen met 13 vlaggetjes en 5 m lang. * Enkel- of dubbelzijdig bedrukt. * Enkelzijdige bedrukking op gewone vlaggenstof, dubbelzijdige bedrukking op PVC Banner 610. * Afgewerkt met een sterke band. * Fleu Lees meer
Vlaggenlijn bedrukt met eigen logo/ontwerp

Vlaggenlijn met eigen logo/ontwerp

* Vlaggenlijnen met 13 vlaggetjes en 5 m lang.
* Enkel- of dubbelzijdig bedrukt.
* Enkelzijdige bedrukking op gewone vlaggenstof, dubbelzijdige bedrukking op PVC Banner 610.
* Afgewerkt met een sterke band.
* Fleurt een actie of feest enorm op.
* Levertijd al vanaf 4 dagen.
* Wij kunnen ook een ontwerp voor u maken, klik hier om contact met ons op te nemen.

De vlaggenlijn is een ideale manier om uw evenement of feest op aan te kleden of op te fleuren en toch uw boodschap uit te dragen.

Vlaggenlijn bedrukt met eigen logo/ontwerp

Met vlaggenlijnen zijn uitermate geschikt om een actie of een feest extra op te fleuren of aan te kleden. De vlaggenlijn is 5 m lang en bestaat uit 13 vlaggetjes. Tussen elke vlag zit 10 cm tussenruimte en beide uiteindes zijn voorzien van 50 cm extra band.

Eisen t.b.v. de bestanden van het ontwerp

De bestanden van het ontwerp dienen als eps- of pdf-bestand en als vector (lijn) bestand aangeleverd te worden.

Voor de aanleverspecificaties van de bestanden kijk hier.

Vlaggenlijn door ons laten ontwerpen

Nog geen ontwerp voor uw vlaggenlijn, geen enkel probleem. Wij kunnen op basis van uw bedrijfslogo of op basis van uw idee een mooie en unieke vlag ontwerpen. Een ontwerp maken kan heel snel en samen met de snelle levertijd van de vlaggen kunnen wij op korte termijn een prachtig bedrukte vlag leveren. Dus zelfs bij haast zijn wij uw betrouwbare partner.